Imprimir aquesta pàgina
Dissabte, 21 Febrer 2015 19:11

Concurs APILO

Escrit per 
Valorar aquest article
(0 vots)

Captura de pantalla 2015-02-21 a les 19.37.18
Seguint amb el nostre compromís amb el medi ambient, ens hem apuntat al CONCURS APILO de recollida de piles i acumuldors portàtils. 
 
Continuarem treballant per a la conscienciació de la importància de la recollida selectiva per al bé del medi ambient.
 
Necessitarem la col·laboració de tots i totes per guanyar el concurs! I si no el guanyem, de ben segur que també comptarà com a victòria!
 
 
A continuació, el missatge de l'Agència de Residus de Catalunya:
 

“Benvolguts/des

La normativa europea i estatal estableix, que a partir de l’any 2015, s’han de recollir un 45% de les piles i acumuladors portàtils, que es posen en el mercat. Actualment, a Catalunya estem recollint el 34%, per tant, per complir amb la normativa, hem d’incrementar la recollida selectiva de residus de piles de forma significativa.

Per assolir aquest repte, com sabeu hem endegat una campanya de conscienciació ciutadana que té com a protagonista un simpàtic coet anomenat Apilo XII. En el marc d’aquesta campanya  la participació de les escoles es considera cabdal, per aquest motiu, properament s’inicia un concurs de recollida selectiva de piles entre escoles, amb tres premis per les tres escoles que recullin més piles per alumne, en el període d’un mes. La data límit d’inscripció en el concurs és el 28 de febrer de 2015.

 Trobareu informació detallada sobre el concurs en aquest enllaç.

 Us encoratjo a participar en aquest concurs, el vostre paper com a formadors de futurs “recicladors” és cabdal per arribar a ser un País cada dia més sostenible i respectuós amb el medi ambient.

 Cordialment,                      

 Josep Maria Tost i Borràs

Director

 
 


Llegir 5817 vegades